Familie-opstellingen en Rituelen

 

Heb je ook wel eens het gevoel vast te zitten? Van ondefinieerbaar verdriet? Dat je de helft van een tweeling bent? Val je steeds op de verkeerde man of vrouw?
Elke familie kent zijn tragiek, zijn noodlot en zijn voorvallen die deze ordening verstoren. Ze drukken onherroepelijk een stempel op het gedrag en het geluk van één of meerdere familieleden uit latere generaties. Veel persoonlijke problemen, relatieproblemen, “geheime contracten” die je steeds saboteren ontstaan door zogenaamde verstrikkingen in ons familiesysteem. Soms leef je onbewust het leven van iemand anders of draag je zelfs de last van iemand anders uit de familie zonder dat je dat weet.
Een familieopstellingen geeft inzicht in je eigen, steeds terugkerende patronen en levensvragen Om inzicht te krijgen welke plek we in onze familie innemen, wiens lot we onbewust dragen en van welke verstrikkingen er sprake is.
Deze methode laat zonder veel woorden zien op welke plek je feitelijk staat en welke verborgen verbanden er zijn. Maar vooral toont het je wegen om je liefdevol los te maken uit een verstrikking en je eigen leven te gaan leiden. De methode is oordeelloos; het ene is niet beter dan het andere. Dit gegeven creëert veiligheid voor de deelnemers en wordt als prettig en bevrijdend ervaren. Soms is er wat hulp nodig bij het los mogen laten, daarvoor zijn oude rituelen zeer behulpzaam.
Voor aanvang van elk seminar is er een mogelijkheid om een persoonlijke vraag in te brengen. Met behulp van representanten wordt de opstelling neergezet. Er is op deze dag ruimte voor 3-4 vraagstellers.

 

12928280 10153993005188991 4583476832188466374 n

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kosten: € 40,-- voor een representant en € 140,-- voor een vragensteller.
Inschrijven en/of informatie: Stuur een mail via het contactformulier.